Stokerij – Brouwerij

Bezoek de Stokerij – Brouwerij

We stellen met plezier onze Stokerij en Brouwerij open voor verschillende types van rondleidingen. Zo kan je als groep langskomen om één van volgende rondleidingen te volgen in dit historisch pand.

NIEUW! Teamactiviteit Rubbens Gin School & Rubbens Brew School

Teamactiviteit Rubbens Gin School & Rubbens Brew School

RUBBENS GIN SCHOOL
Kom met vrienden, vereniging of collega’s een halve dag of avond naar Rubbens en creëer uw eigen gin!

Meer info!

 

RUBBENS BREW SCHOOL
Kom met  vrienden, team of collega’s een dagje naar Rubbens en maak uw eigen bier!

Meer info!

Rondleiding Stokerij - Brouwerij

Rondleiding Stokerij - Brouwerij

Een bezoek aan stokerij en brouwerij Rubbens biedt u een uniek zicht achter de schermen. Gedurende een uur krijgt u een geanimeerde tour, interessant voor jong en minder jong. Een aansluitende degustatie duurt ook ongeveer een uur. De rondleiding wordt meestal gecombineerd met een maaltijd in de brasserie.
Uur en dag van de rondleiding in overleg te bepalen. Het minimum aantal personen is 13.

Gintasting

Gintasting

Rondleiding van 30 min met blik achter de schermen.
Gintasting met versnapering gedurende anderhalf uur. We proeven onze 7 verschillende gins om zo te ontdekken wat jouw favoriete Rubbens gin is.

Heirmanklok

Heirmanklok

In de gebouwen van stokerij en brouwerij Rubbens is een parel van Vlaams erfgoed te ontdekken; de Heirmanklok. Een uniek stuk, een astronomisch uurwerk van 8 meter breed en 4 meter hoog, een waar spektakel van duizenden onderdelen. U zal versteld staan van dit kunstwerk! Te bezichtigen op de tweede zondag van de maand om 14u of met een groep van minstens 13 personen na reservatie.

Rondleidingen zijn reeds te boeken vanaf 13 deelnemers. Meer info over deze opties kan je verkrijgen op het nummer +32 (0)52 43 28 12.

Al onze rondleidingen kunnen doorgaan van woensdag tot zondag ( maaltijd tussen 12u en 14u of tussen 18u en 20.30u met uitzondering van zaterdagmiddag).