Snelle info

  • Stokerij Rubbens
    Bohemen 101
    9260 Wichelen

    tel: 052/44.50.35

  • Brasserie Rubbens
    Bohemen 101,
    9260 Wichelen

    tel: 052/43.28.12

  • Openingsuren Brasserie

    Wo-Don: 11:30 – 14:00 en 18:00 – 21:00
    Vrijdag: 11:30 – 14:00 en 18:00 – 22:30
    Zaterdag: 18:00 – 23:00
    Zondag: 12:00 – 21:00

Rondleidingen

Rondleidingen

We stellen met plezier onze Stokerij open voor verschillende types van rondleidingen. Zo kan je als groep langskomen om één van volgende rondleidingen te volgen in dit historisch pand.

Heirmanklok

Heirmanklok

Breng een bezoek aan de Heirmanklok. Een parel uit Moerbeke-Waas die gehuisvest is in onze stokerij.

Uiteraard proeven wij ondertussen ook enkele Rubbens producten.

Kruiden en geheimen

Kruiden en geheimen

Net zoals elke kok zijn geheimen heeft, heeft onze stoker ze ook. We laten jullie iets dichter komen bij de geheimen van de stokerij. We degusteren onze verschillende likeuren, aperitieven en een aantal gins en eindigen met een advocaatje.

De beginselen van het stoken

De beginselen van het stoken.

We laten jullie kennismaken met de stokerij en gunnen jullie een blik achter de schermen. We degusteren verschillende jenevers o.a. klare en fruitjenevers, proeven onze verschillende rums en eindigen met onze bekende en overheerlijke Chouffe Coffee.

Gintasting

Gintasting

Gintasting met versnapering (kaas en salami) gedurende anderhalf uur We proeven onze 5 verschillende gins om zo te ontdekken wat jouw favoriete Rubbens G&T is.

Daguitstap

Daguitstap

Je brengt de ganse dag door in onze stokerij. We combineren de rondleiding (de beginselen van de stokerij of kruiden en geheimen) met een bezoek aan de Heirmanklok. Uiteraard sluiten we ook hier af met een degustatie.

Rondleidingen zijn reeds te boeken vanaf 17 deelnemers en vanaf 12 euro pp (afhankelijk van je keuze en cateringopties). Meer info over deze opties kan je verkrijgen via Hendrik op het nummer +32 473 772 785

Al onze rondleidingen kunnen doorgaan van woensdag tot zondag ( maaltijd tussen 12u en 14u of tussen 18u en 20.30u met uitzondering van zaterdag middag.