Brasserie

Sinds 1817 is de familieleuze ‘zegt wat waar is, eet wat gaar is, drinkt wat klaar is’
In de brasserie willen we je laten genieten van onze producten uit de stokerij en de familie-
boerderij. Tevens hechten we veel belang aan eerlijke producten met voorkeur uit de streek.
Dit serveren we u in een historisch industrieel kader aan de oever van de Schelde waar we een
warm huis willen zijn voor jong, oud en daartussen.

Menukaart_banner

Openingsuren

      • Maandag en dinsdag: gesloten
      • Woensdag : 11u30 – 14u en van 18u – 22u
        (keuken open tot 20u30)
      • Donderdag : 11u30 – 14u en van 18u – 22u (keuken open tot 20u30)
      • Vrijdag : 11u30 – 14u en van 18u – 23u (keuken open tot 21u)
      • Zaterdag : 17u – 23u (keuken open tot 21u)
      • Zondag : 11u30 – 22u (keuken open tot 20u30)

Sluitingsdagen 2023/2024

  • donderdagavond 6 april
  • 10 april t.e.m. 18 april
  • 10 juli t.e.m. 25 juli
  • woensdag 16 augustus
  • 24 december t.e.m. 2 januari
  • Alle feestdagen gesloten uitgezonderd zaterdag 11 november.
    Donderdag 18 mei open voor feesten en groepen na reservatie.

Speciale gelegenheden

Ontdek ons aanbod indien je als groep, team, bedrijf of familie wat te vieren hebt.

Geniet van onze menu-opties in deze prachtige setting.

  • ontbijt (vanaf 40 personen)
  • communie- of lentefeesten
  • cateringoplossingen op maat (vanaf 20 personen)

Contacteer ons gerust via +32 (0)52 43 28 12 of feestzalen@rubbens.be

Brasserie

De koe van Dirk

In Sint-Gillis-Waas vind je de boerderij van zaakvoerder Dirk terug. Daar worden de runderen van het ras Blond d’Aquitaine met liefde en in vrijheid grootgebracht. Dit is het vlees dat wij u serveren.