Snelle info

  • Stokerij Rubbens
    Bohemen 101
    9260 Wichelen

    tel: 052/44.50.35

  • Brasserie Rubbens
    Bohemen 101,
    9260 Wichelen

    tel: 052/43.28.12

  • Openingsuren Brasserie

    Wo-Don: 11:30 – 14:00 en 18:00 – 21:00
    Vrijdag: 11:30 – 14:00 en 18:00 – 22:30
    Zaterdag: 18:00 – 23:00
    Zondag: 12:00 – 21:00

Brasserie

Maandag en dinsdag gesloten. Voor de openingsuren van de andere dagen => zie ” praktische informatie” onderaan deze pagina.

Dagschotel aan 14 euro

Woensdag


Donderdag


Vrijdag 

Wat Dirk deze week eet…

In Brasserie Rubbens kan je komen proeven van heerlijke en eenvoudige gerechten met hier en daar een uitspatting. We werken steeds met lokale producten met respect voor mens en dier. Ook zal je elke dag naast onze vaste kaart van enkele suggesties kunnen proeven. Smakelijk!

Dirk Beck

Weeklunch / Weekendmenu

Op woensdag,donderdag en vrijdagmiddag serveren we naast de vaste kaart ook een weeklunch aan €14. Hiervoor werken we steeds met seizoensproducten.

Vrijdagavond, zaterdagavond en zondag serveren wij als suggestie ons weekendmenu aan  €33.
Dit bevat een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.
U vindt dit terug op het bord in onze brasserie.

Speciale gelegenheden

Iets te vieren?

  • Wij organiseren ontbijt vanaf 40 personen voor babyborrels, bedrijfsevenementen, familiefeestjes…
    Download onze folder hier
    ⇒  Ontbijt
  • Wij voorzien een speciaal communiemenu van half april tot midden juni
    Download onze folder hier
    communiemenu 2019
  • Wij organiseren uw etentje ( verjaardag, jubileum,…) op uw maat.
    Download onze folder hier
    ⇒ menuvoorstellen brasserie 2019

Interesse? Neem hiervoor contact op met feestzalen@rubbens.be of op het telefoonnummer: 0485/384.575

 

Praktische informatie

  • Locatie: Bohemen 101, 9260 Wichelen
  • Reservaties: Eve Wauters 0485/384.575  of per e-mail : feestzalen@rubbens.be

Openingsuren:

  • Maandag : gesloten
  • Dinsdag : gesloten
  • Woensdag : 11:30-14:00 en van 18:00-21:00 (keuken open tot 20:30u)
  • Donderdag : 11:30-14:00 en van 18:00-21:00 (keuken open tot 20:30u)
  • Vrijdag : 11:30-14:00 en van 18:00-21:00 (keuken open tot 21:00u)
  • Zaterdag : 18:00u – 23:00u (keuken open tot 21:00u)
  • Zondag : 12u – 21u ( keuken open tot 20:30u)

 

Sluitingsdagen in 2019


  • Van maandag 25 februari tot en met donderdag 7 maart.
    Van maandag 15 juli tot en met dinsdag 30 juli.
    Van maandag 23 december tot en met woensdag 1 januari 2020.

 

 

Onze kaart

Voorgerechten  
Scampi diabolique (5st) €13
Kaaskroketten (2st) €11
Garnaalkroketten (2st) €13
Duo van kaas- en garnaalkroketten (2st) €12
Dagsoep met brood €6
Portie kaasblokjes €8
Hoofdgerechten  
Spaghetti Bolognaise €11
Croque monsieur €10
Slaatje berloumi €16
Scampi diabolique €20
Spare ribs €19
Gebakken zalm met bearnaise €21
Ballekes in tomatensaus €16
Stoofvlees (van Dirk zijn koe) €18
Brochette (van Dirk zijn koe) provençale €19
Steak (van Dirk zijn koe) met saus naar keuze €20
Entrecôte (van Dirk zijn koe) met saus naar keuze €25
Filet pur (van Dirk zijn koe) met saus naar keuze €25

Côte à l’os (van Dirk zijn koe) met saus naar keuze

2 personen

€50

sauzen naar keuze: natuur, peperroomsaus, champignonroomsaus, bearnaise

saus inbegrepen in de prijs van het vlees.

 

Alle gerechten zijn in kinderporties te verkrijgen aan 2/3 van de prijs.

Heb je hele kleine eters bij, neem gerust een leeg bordje aan de saladbar en laat ze mee-eten van jouw gerecht.
Desserten  

We geven het met eerlijkheid tor, ons ijs maken wij niet zelf.Deze eer laten wij aan Sabine. De melkboerin van 2 straten verder die elke dag vol passie haar hoeve-ijs maakt met verse melk.

 
Hoeve-ijs, coupe advocaat €8,50
Hoeve-ijs €6,50
Hoeve-ijs, met chocoladesaus €7
Hoeve-ijs à la Brésilienne en caramelsaus €7
Appeltaart met hoeve-ijs €9
Kinderijsje €4
Desserten extra op zondag
Verse wafel met suiker en boter €5
Wafel met slagroom €6
Wafel met ijs € 5,50
Wafel met ijs en chocoladesaus €6